adn galeria
català  ·   castellano  ·   english
adn galeria
C. Enric Granados, 49
08008 Barcelona
Tel. +34 93 451 00 64
premsa
Jordi Colomer. "Encuentros" (Diari de Tarragona). 28 d´octubre de 2017.

José Luis Corazón Ardura publica un article sobre l´exposició de Jordi Colomer baixar al carrer/ bajar a la calle/ going down into the street/ descendre dans la rue a ADN Galeria. 


Jordi Colomer. ABC Cultural. 21 de setembre de 2017.

ABC Cultural proposa una llista d´exposicions imprescindibles, entre les quals consta "baixar al carrer/ bajar a la calle/going down into the street/descendre dans la rue" de Jordi Colomer a ADN Galeria.

 

 


Jordi Colomer @ ADN Galeria. La Vanguardia. 22 de setembre del 2017.

En l´article publicat damunt la tercera edició del Barcelona Gallery Weekend, La Vanguardia destaca l´exposició de Jordi Colomer baixar al carrer / bajar a la calle / descendre dans la rue/ going down into the street a ADN Galeria. 

 

Salim Bayri. ABC Cultural. 5 de setembre del 2017.

En el context de la 6a edició d´Art Nou Primera Visió 2017, Anna Maria Guasch escriu un article a l´ABC Cultural ressaltant l´exposició de Salim Bayri "Welcoming", a ADN Galeria.

 

http://bit.ly/2gB5fnZ

 


Mounir Fatmi. Entrevista @ Liceo Magazine. 13 de setembre del 2017.

Véronique Rieffel entrevista Mounir Fatmi @ Liceo Magazine (13.09.17): "El Islam, al igual que otras religiones, filosofías y conceptos, debe ser utilizado y criticado por el arte y los artistas. Creo que todavía hay un pequeño espacio de libertad en el arte que debe ser utilizado al máximo".

https://www.liceomagazine.com/single-post/mounir-fatmi-islam-y-arte-contemporaneo 


Núria Güell. Entrevista al Confidencial. Juny del 2017.

Confidencial va entrevistar la Núria Güell a propòsit de la seva participació amb la Patricia Belli a Chicas Estudio. Ambdues van conduir un programa de sis residències d´artistes que van culminar amb l´exposició "RAPACES", presentada a Masaya, Nicaragua. Les residències tractaven les relacions de poder entre artistes i el seu context.

 

Enlace a la entrevista: https://www.youtube.com/watch?v=FDRm-8rRyY4